Weekendje weg

Kleine vakanties worden steeds populairder, vooral nu met de crisis willen mensen niet te veel geld uitgeven, maar toch er eens even tussenuit. Soms helpt het al weer energie te tanken met een paar daagjes iets heel anders zien, eten, in een andere ambiance slapen, kortom een kleine break van alledag. Het fijne van Nederland is, dat het zo centraal ligt, je kan makkelijk naar Engeland, Frankrijk, België, Duitsland of Luxemburg. Het is allemaal heel dichtbij en uitstekend geschikt voor een weekendje weg!

Een stedentrip naar Berlijn, shoppen in Antwerpen, musicals kijken in Londen, wellness in het Zwarte Woud, wandelen in de Provence. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel iets waar je heen kunt voor een weekendje, keus genoeg. Ook voor kinderen is een weekendje eens wat anders doen en zien hartstikke leuk en daarvoor hoef je niet eens zo ver weg te gaan, een dagje naar Maastricht of in Den Helder boten bekijken is ook heel leuk voor de kinderen, uiteraard afgesloten met lekkere pannenkoeken of patatjes.

Maar soms is het ook heerlijk om er gewoon eens alleen ertussenuit te gaan. Rustig een boek lezen aan een verwaaid strand en daarna een warme chocolademelk drinken of tot jezelf komen tijdens een wandeling op de heide. Of uiteraard met je partner of een fijne vriend of vriendin lekker een paar dagen jullie samenzijn vieren, een vriendinnenjubileum houden of gewoon eens heerlijk van je partner genieten zonder de dagelijkse beslommeringen. Misschien eens met je vriendin naar een thermen en je laten verwennen of met je partner naar een romantisch hotel in Parijs. Zoals je ziet zijn de mogelijkheden legio, het is alleen een kwestie van boeken en gaaaaan!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditFlattr the authorDigg thisBuffer this pageShare on Tumblr

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *