Ontdek wellness in Polen!

Heb je Polen al overwogen als bestemming voor je wellness of kuurvakantie?
De spreuk ongekend is onbemind is volledige van toepassing op Polen. Naast een inlandse lange geschiedenis aan wellness en kuren, zal ook het oostzeeklimaat u de kans geven tot rust te komen en even uit te waaien.
Vlak over de Duitse grens ligt de kleine havenstad Szczecin. Maak er kennis met de opgewekte levensvreugde die deze architecturale stad uitstraalt, de ligging aan zee biedt daarbij ook de mogelijkheden om naast de cultuur ook actief te zeilen, roeien of zwemmen. De historische binnenstad heeft veel te bieden: gotische gebouwen zoals de Jakobikerk en Peter-en-Paul-Kerk, of vanuit de barokperiode staat de Berliner Poort, of het oude stadhuis.
Kolobrzeg staat bekend voor zijn helende thermen met natuurlijk zoutwaterbronnen en zijn zes kilometer zandstrand. De goedgezindheid van de Polen in deze regio is misschien wel te verklaren door de 1800 uren zon die hier op de stad toelacht. Een ideale setting dus om te genieten, uw gezondheid te sterken en aan het strand tot rust te komen.
Gdansk, een grote en historische Poolse stad, werd in de tweede wereldoorlog helemaal verwoest, grote deelen van de stad zijn ondertussen gerestaureerd en de historische stadskern is de reis op zich waard. Gdańsk is een erg levendige, jonge stad en de badplaats, Sopot, net buiten de stad balanceert met zijn gezellige cafés en terrasjes in de zon, zee en rust deze dynamiek heel mooi uit. Een zeer aan te raden en complete reiservaring.
Natuurliefhebbers vinden zich terug in Wolin, deel van het eiland net boven Szcszecin, omgeven door het Nationaalpark en lange zandstranden nodigt het uit te gaan wandelen, joggen of fietsen. De bossen, beroemde kliffen met daarin veel natuurlijk wild zoals everzwijnen en de Europese Bison. Een sportieve, natuurlijke en tegelijkertijd romantische regio die u niet mag missen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditFlattr the authorDigg thisBuffer this pageShare on Tumblr

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *