De Duitse Eifel: Wandel en sportvakanties het hele jaar door

Op dit drielandenpunt van Duitsland, België en Luxemburg kan u van de schoonheid en veelvoud aan culturele verscheidenheid genieten. Het wondermooie Eifelgebied met zijn atypisch landschap is een gevolg van een duizenden jaren oude vulkaanuitbarsting die in het gebied heeft plaatsgevonden. Tegenwoordig trekt de regio vooral de aandacht van wellness, wandel en fietsliefhebbers. Daarnaast zijn de rivieren in het Eifelgebied uitzonderlijk geschikt voor wildwater activiteiten zoals raften, kajakken en hydrospeeden. De wandelpaden langs zijn adembenmende uitzichten hebben duidelijke routeaanwijzingen en zijn netjes onderhouden. Verken deze paden op uw eentje of laat u door een gids naar de mooist plekjes leiden. Zoekt u het liever nog actiever, kan u zich een volledige reis uit laten stippelen om het gebied al kajakkend, klimmend, fietsend of joggend te verkennen. Ook de enthousiaste wintersport toerist wordt niet over het hoofd gezien. Zodra het sneeuwtappijt diep genoeg gaat ook het rodel, langlauf en skiseizoen hier van start!
Het is duidelijk dat dit gebied de actieve toerist een ongeevenaarde veelzijdigheid aanbied, elk seizoen, elk moment en op slecht enkele uren rijden van Nederlandse grens.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditFlattr the authorDigg thisBuffer this pageShare on Tumblr

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *