Impressum

Adres:
Transmedic GmbH
Völckersstrasse 7-9
22765 Hamburg

kontakt@transmedic.de

Directie
Jan Seifried
Dr. Nils Asmussen

Bedrijfsgegevens
Umsatzsteuer-ID: DE262110365
AG Hamburg HRB 106892

Inhoudelijk verantwoordelijk volgens gem. § 55 II RStV
Dr. Nils Asmussen

Rechtsvorm: gezelschap met beperkte aansprakelijkheid
Stad: Hamburg

Copyright
© Transmedic GmbH, Hamburg. Alle rechten zijn, in het bijzonder op teksten, foto´s en andere op internetsites gepubliceerd werk, voorbehouden.

Disclaimer
Voor de juistheid van externe links en de bijbehorende teksten is “www.wellness-weekendje-weg.nl” niet verantwoordelijk. De informatie komen uit bronnen die “www.wellness-weekendje-weg.nl” vertrouwd. Zij kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de actualiteit, juistheid en volledigheid van de gepubliceerde informatie.

Met het oordeel van 12 mei 1998 heeft Landgericht Hamburg beslist, dat men eventueel aansprakelijk kan worden gesteld voor de inhoud van hyperlinks en/of  links op de website. Dit is alleen te verhinderen door uitdrukkelijk distantiëren van de inhoud hiervan. Van de pagina´s van “www.wellness-weekendje-weg.nl” worden hyperlinks en/of links naar andere pagina´s gelegt. Voor de links en/of hyperlinks wordt uitdrukkelijk op gewezen dat “www.wellness-weekendje-weg.nl” geen invloed heeft op het ontwerp en inhoud van deze links. Voor volledigheid, juistheid of uit informatie voortvloeiende nadelen van deze sites die niet tot de SpaDreams homepage behoren, neemt “www.wellness-weekendje-weg.nl” geen verantwoordelijkheid. Deze verklaring geldt voor alle aangebrachte links en hyperlinks van “www.wellness-weekendje-weg.nl”.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *