Meer energie met Guaraná

GUARANÁ

Guaraná is een zaadje van een klimplant afkomstig uit de tropische regenwouden van Brazilie. Het is vier keer sterker dan koffie en word dus gebruikt als natuurlijk energiesupplement, maar de cafeine in Guaraná wordt beter in het lichaam opgenomen dan gewone cafeine. In Brazilie wordt Guaraná opgelost in water of broden worden gebakken.

 

Is Guaraná  voor iederen?

Het is niet verstandig om te grote hoeveelheden Guaraná te nuttigen als er sprake is van hartproblemen of hoge bloeddruk. Ook wordt het afgeraden vlak voor het slapen Guaraná nog in te nemen.

Guaraná is een vochtuitdrijvende middel, daarom is het belangrijk is om tijdens de kuur veel te drinken. Natuurlijk is het ook mogelijk om Guaraná in poedervorm te kopen en met water of sap te vermengen.

 

Daarnaast zijn de Guaraná producten geschikt voor veganisten omdat zij alleen poeder van het zaad bevatten. De plant is een klimplant en geeft rode vruchten die zaden bevatten- dus het is 100% natuurlijk -.

 

Guarana wordt gebruikt om geestelijke als ook fysieke prestaties te verbeteren. Handig dus voor sporters die na een vermoeiende training het lichaam willen zuiveren.

 

Voor wat is het nog goed?

  • sporten, krachtsporten, duursporten
  • vermoedheid, lusteloosheid, energie
  • herstel na een ziekte
  • libidoverlies
  • reizen, jetlag

 

Waar te koopen in Nederland?

Beschikbaar in Nederland zijn verschillende Guaraná producten zoals capsules, poeder, kauwgum, frisdrank met Guaraná extract, buisje (shotjes). DA, De Tuinen en natuurvoedingswinkels en betere drogisterijen heeft een aantaal producten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditFlattr the authorDigg thisBuffer this pageShare on Tumblr

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *